Hlavní obsah

Everton - Stoke 3:4Stoke zvládlo přestřelku s Evertonem

Liverpool

Fotbalisté Stoke přestříleli v 19. kole anglické Premier League domácí Everton a navázali tak předchozí výhru proti Manchesteru United. Ztrácejí pouze dva body na pozici zajištující evropské poháry

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Video již není dostupné

Článek

Souboj v liverpoolském Goodison Parku začali lépe hráči Stoke. Ve 12. minutě nezakončil přesně Rakušan Arnautovič. O několik chvil později už hosté vedli. Rakouský střelec pobídl spoluhráče Shaqiriho, jenž brankáři Howardovi nedal šanci. Ve 22. minutě potvrdil střeleckou formu na druhé straně Romelu Lukaku a srovnal účet zápasu. Po půl hodině vystřelil domácí Galloway, jeho pokus však letěl těsně vedle. V samém závěru se probil do šance opět švýcarský záložník a podruhé rozvlnil síť za Howardovými zády.

V druhém poločase dominovali domácí. Druhým gólem v zápase znovu vyrovnal belgický reprezentant Lukaku. V 71. minutě už vedli Toffees, když Deulofeu nepohrdl Barkleyho přihrávkou. Opaření Potters se zkoncentrovali a na začátku poslední desetiminutovky vyrovnal po další Arnautovičově asistenci Španěl Joselu. Přestřelku nakonec rozhodl sám rakouský střelec, jenž v 90. minutě proměnil pokutový kop. Zajistil tak hostům čtvrtou výhru v řadě proti Evertonu.

Anglická fotbalová liga - 19. kolo:
Everton - Stoke 3:4 (22. a 64. Lukaku, 71. Deulofeu - 16. a 45. Shaqiri, 80. Joselu, 90. Arnautovič z pen.)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články