Hlavní obsah

Divočina na tréninku Chelsea! Costu a Oscara museli od sebe odtrhávat

Jakoby fotbalová Chelsea neměla v této sezóně už dost problémů. V týmu obhájce titulu, který se krčí v dolních patrech tabulky a pod staronovým koučem Guusem Hiddinkem dělá jen postupné krůčky vzhůru, zřejmě nepanují ideální vztahy ani mezi samotnými hráči.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Diego Costa a Oscar v objetí. Na tréninku je ale museli od sebe odtrhávat.

Článek

Podle britského listu The Guardian do sebe na tréninku ostře zajeli dva brazilští rodáci v sestavě Blues Diego Costa a Oscar. A ostré zákroky si následně chtěli pořádně od plic vyříkat. Oba znesvářené kohouty museli pak podle listu během tréninku spoluhráči od sebe odtrhávat.

„Oscarův zákrok byl šílený, mířil přesně na Costovo koleno. Mohl svého spoluhráče vážně zranit. Situace přerostla v potyčku a ostatní spoluhráči je museli klidnit," cituje jiný deník Daily Telegraph svůj zdroj.

Hiddink tak nejspíš bude mít na páteční tiskové konferenci před pohárovým duelem se Scunthrope novinářům co vysvětlovat.

V tréninkovém táboře Chelsea v Cobhamu byl přítomen i uvadající kolumbijský kanonýr Radamel Falcao, jenž za londýnský klub dal zatím jediný gól. Momentálně zraněný forvard nehrál už od konce října a nejspíš zamíří zpět do Monaka.

Reklama

Související témata: