Hlavní obsah

Guardiola? Tituly v Barceloně a Bayernu by vyhrál i můj dědeček, tvrdí agent jedné z hvězd

Příchod fotbalového trenéra Pepa Guardioly po letošní sezóně na lavičku Manchesteru City je takřka na spadnutí, velkou radost z něj však nemá agent Dimitri Seluk, mezi jehož svěřence patří i záložník Yaya Touré. Seluk dokonce pohrozil, že by reprezentant Pobřeží slonoviny mohl Citizens opustit.

Foto: Andrew Yates, Reuters

Kapitán Manchesteru City Yaya Touré.

Článek

Na ostrovech mají Guardiolův příchod na Etihad Stadium za hotovou věc, ne všichni jsou ale z jeho budoucího angažmá nadšení a dokonce bagatelizují práci španělského kouče.

„Zajisté je dobrý trenér, ale tituly vyhrál v Barceloně a Bayernu Mnichov. Pravda je taková, že by to dokázal i můj dědeček. Jde o velké týmy se skvělými hráči," nebral si Seluk servítky a dodal: „Raději bych Pepa viděl, jak z osmého nebo devátého týmu v tabulce udělá šampióny."

Guardiola, tehdy ještě jako trenér Barcelony, prodal v roce 2010 Yayu Tourého do Manchesteru City. A Seluk si není jistý, zda by uznávaný kouč dvaatřicetiletého záložníka nepustil i podruhé do jiného mužstva. „Nevím, jaké má Guardiola plány, ale určité obavy samozřejmě máme, obzvlášť poté, co se stalo v Barceloně," dodal vlivný hráčský agent.

Reklama