Hlavní obsah

Parádiček předvádějí Reds spoustu, podle Carraghera však na Ligu mistrů nemají

Londýn

Předváděli jednu libůstku za druhou a hned třikrát se objevili v přehledu kuriozit a parádiček 22. kola anglické Premier League. Fotbalistům Liverpoolu ani to nestačilo a ostře sledovaný duel s Manchesterem United doma prohráli 0:1. Zůstávají na devátém místě tabulky a podle klubové legendy Jamieho Carraghera nemají na to, aby se probojovali do Ligy mistrů.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Video již není dostupné

Článek

Nebál se riskovat nepřízeň fanoušků Reds a ještě před prestižním duelem ve svém sloupku v Daily Mail uvedl, že Liverpool nemá na to, aby v aktuálním ročníku Premier League skončil v první čtyřce a kvalifikoval se tak do Champions League.

„Na devátém místě nejsou omylem," poukázal sedmatřicetiletý bývalý skvělý obránce Jamie Carragher. „Pokud prohrajeme s United, téměř jistě to bude znamenat ztrátu šancí na umístění v top čtyřce," nešetřil kritikou.

Na jeho slova došlo, díky Rooneyho trefě se z výhry radovali Rudí ďáblové. Carragher dokonce tvrdí, že odveta semifinále Capital One Cupu proti Stoke 26. ledna je pro jeho bývalý tým důležitější než duel s odvěkým rivalem z Old Trafford!

„Neobávám se, jak ukončí tuto sezónu, ať už to bude páté nebo osmé místo. To, co mě znepokojuje, je boj o trofeje. A právě proto považuji zápas proti Stoke za mnohem důležitější," vysvětlil Carragher, který celou svou profesionální kariéru strávil na Anfieldu a v roce 2005 vyhrál s Liverpoolem Ligu mistrů.

Reklama

Související témata: