Hlavní obsah

Norwich - Liverpool 4:5Přestřelka v Norwichi! Liverpool slavil vítězství až v samotném závěru

Aktualizováno

Pořádná přestřelka byla k vidění v Norwichi. Domácí nakonec po infarktovém závěru prohráli s Liverpoolem v zápase 23. kola anglické Premier League 4:5. Svěřenci Jürgena Kloppa se tak po třech zápasech dočkali výhry. Kanárci padli potřetí v řadě.

Článek

Byl to zápas jako na houpačce. Jako první se dostali do vedení zásluhou Roberta Firmina hráči Reds, ale ještě do poločasu stihli vývoj skóre domácí otočit. Přesně pálili Dieumerci Mbokani a Steven Naismith. Navíc po změně stran Wes Hoolahan z penalty zvýšil na dvoubrankový rozdíl.

Liverpool ale ve druhém dějství předvedl velký obrat. Brankami Jordana Hendersona, Firmina a Jamese Milnera se dostal do vedení, o které je sice v druhé nastavené minutě připravil Sebastian Bassong, ale poslední slovo si vzal Adam Lallana a Reds se po třech utkáních radovali z vítězství. Norwich naopak potřetí za sebou padl.

Anglická fotbalová liga - 23. kolo:
Norwich - Liverpool 4:5 (29. Mbokani, 41. Naismith, 54. Hoolahan z pen., 90.+2 Bassong - 18. a 63. Firmino, 55. Henderson, 75. Milner, 90.+5 Lallana),

Reklama

Související témata: