Hlavní obsah

Žonglérská exhibice v Premier League. Nevěříte? Alli vás rychle přesvědčí!

Žonglérská vložka s míčem, jaká je často k vidění při různých exhibicích. Jenže fotbalista Tottenhamu si na ni troufl v ligovém duelu a k dokonalosti ji dovedl gólovým zakončením. Není vůbec divu, že trefa záložníka Dele Alliho zvítězila v přehledu nejhezčích gólů 23. kola anglické Premier League.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Video již není dostupné

Článek

Situace, jaká tady v sezóně ještě nebyla. Hitparádu pěti nejhezčích gólů pro sebe zabrali střelci pouze dvou týmů. A co je největší paradox - Norwich sice dodal hned tři své zástupce, jenže co mu to bylo platné, když v báječné přestřelce nakonec podlehl Liverpoolu 4:5...

Kohouti dopadli mnohem líp, na hřišti týmu Crystal Palace zvítězili 3:1. Navíc obsadili i první dvě místa v hitparádě. Stříbrný Belgičan Nacer Chadli si samostatnou akcí navedl míč na dostřel a z pěkné dálky zacílil přesně k tyči.

Vítěz je ovšem jasný. Eriksen mu přiťukl míč hlavou, anglický záložník Dele Alli si dvěma rychlými doteky ve vzduchu obhodil soupeře, jehož dokonale znemožnil, a své eskamotérské obtočení završil lahůdkovou ránou do sítě. Nejen gól kola, ale jistě i jeden z adeptů na nejhezčí branku sezóny.

Který gól 23. kola Premier League se vám nejvíc líbí?
Steven Naismith (Norwich)
2,2 %
Dieumerci Mbokani (Norwich)
3,2 %
Sebastien Bassong (Norwich)
1,2 %
Nacer Chadli (Tottenham)
1,5 %
Dele Alli (Tottenham)
91,9 %
Celkem hlasovalo 1021 čtenářů.

Reklama

Související témata: