Hlavní obsah

West Bromwich - Swansea 1:1WBA si v nastavení zajistil bod

West Bromwich

Fotbalisté West Bromwiche remizovali na vlastním stadiónu ve 24. kole anglické Premier League se Swansea 1:1 a podruhé za sebou si dělí body. Nerozhodný stav zajistil v nastaveném čase domácí Jose Rondon.

Článek

Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří během prvního poločasu soupeře nepustili do žádné vyložené příležitosti a sami ohrozili brankáře Fabianského. Záhy po úvodním hvizdu si na centr naskočil Dawson, jeho pokus však hostující gólman s přehledem pokryl. Ke konci půle se ocitl v dobré pozici opět anglický obránce, jenže hlavičkoval těsně vedle levé tyče.

Po přestávce se už měnilo skóre. Po hodině hry se k odraženému balónu dostal Gylfi Sigurdsson a prudkou střelou otevřel účet utkání. Albion po inkasovaném gólu převzal iniciativu a blízko vyrovnání byl Berahino. Svým důrazem se probojoval k hlavičce, ale Fabianski skvělým zákrokem udržel čisté konto. Už se zdálo, že si Labutě připíšou třetí výhru vza sebou, jenže se v samém závěru prosadil domácí útočník Rondon a srovnal na 1:1. Je to vůbec první remízový výsledek mezi oběma soupeři.

Anglická fotbalová liga - 24. kolo:
West Bromwich - Swansea 1:1 (90.+2 Rondón - 64. Sigurdsson)

Reklama

Související témata: