Hlavní obsah

Flores mu vpadl do zad, Hiddink však zachoval absolutní klid i při incidentu Costy s Paredesem

Londýn

Zadumaný kouč soupeře se mu cestou na hřiště připletl do cesty, a tak mu vpadl do zad. Zkušený Guus Hiddink se vylekal jen na chvilku, pak si hned s Quiquem Sánchezem Floresem padli přátelsky do náruče. Úsměvná chvilka byla zařazena do přehledu vtipných a bizarních scének z 24. kola anglické Premier League. Samotný duel Watfordu s Chelsea (0:0) se už pochopitelně tolik v rukavičkách nehrál.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Video již není dostupné

Článek
Fotogalerie

Zkušeného nizozemského kouče hned tak něco nerozhází. Hiddink zachoval absolutní klid i poté, co na konci první půle došlo k incidentu mezi Diegem Costou a ekvádorským obráncem ve službách Watfordu Paredesem, po němž sudí ukázal žlutou kartu oběma hráčům.

Diega Costu nabádal ke klidu u postranní čáry i poté v průběhu druhé půle, kdy na něho ochozy při každém dotyku s míčem nenávistně křičely a hvízdaly.

„Paredes mu strčil do zad, oba klopýtali, takže ho trefil ještě do obličeje. A Diego do něho také narazil," popisoval inkriminovanou situaci Guus Hiddink s tím, že se domácí snažili jeho hráče vyprovokovat.

„Nedělal bych z toho závěry, Paredes to měl s Costou těžké a on zase s ním. Ale fotbalisté jako on se mi ohromně líbí, protože bojují po celých devadesát minut," reagoval domácí trenér Quique Sánchez Flores, který při příchodu na hřiště Hiddinka překvapil.

Jejich duel vítěze nepoznal, zápas skončil bez branek. Chelsea tak sice ani v devátém soutěžním utkání pod vedením dočasného trenéra Hiddinka neprohrála, z toho pětkrát ovšem jen remizovala.

Reklama

Související témata: