Hlavní obsah

Lingard trefil do šibenice gól kola, Rudí ďáblové přesto Chelsea zase nezdolali

Londýn

Klasické Pyrrhovo vítězství, to je pro fotbalisty Manchesteru United triumf jejich premianta Jesseho Lingarda v hitparádě nejhezčích gólů 25. kola anglické Premier League. Když už se zdálo, že Rudí ďáblové konečně utnou nepříjemnou sérii s Chelsea, v nastaveném čase jim Diego Costa vstřelil vyrovnávací gól a po plichtě 1:1 se šňůra ještě natáhla.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Video již není dostupné

Článek
Fotogalerie

Ani na desátý pokus v řadě nedokázali fotbalisté Manchesteru United porazit londýnskou Chelsea. Po nedělní remíze tak dál platí, že úřadujícího mistra naposledy zdolali 28. října 2012.

Od 61. minuty přitom byli na Stamford Bridge na nejlepší cestě. Kapitán Rooney po centru ze strany sklepl míč pod sebe na Jesseho Lingarda, který si přihrávku pohotově zády k bráně zpracoval a z otočky perfektně namířil do pravého horního rohu. Courtois byl bezmocný, jasný gól kola.

A přece Lingardova lahůdka na výhru nestačila. Blues vystupňovali svůj tlak a v první minutě nastaveného času se dočkali. Diego Costa si obhodil i De Geu a do odkryté brány vyrovnal na konečných 1:1.

Ani Chelsea ovšem nemá co oslavovat. Sice ani v desátém soutěžním utkání pod vedením dočasného trenéra Hiddinka neprohrála, z toho šestkrát ovšem jen remizovala...

Kdo dal podle vás nejhezčí gól 25. kola Premier League?
Jermain Defoe (Sunderland)
1,8 %
Gilfy Sigurdsson (Swansea)
1,7 %
Alex Chamberlein (Arsenal)
5,9 %
Rijád Mahriz (Leicester)
61,5 %
Jesse Lingard (Manchester United)
29,1 %
Celkem hlasovalo 921 čtenářů.

Reklama

Související témata: