Hlavní obsah

Southampton - Sunderland 1:1Dijk zajistil Southamptonu v nastavení remízu

Fotbalisté Southampton uhráli v rámci 29. kola anglické Premier League remízu se Sunderlandem, kterou zachránili až v samém závěru.

Článek

Domácí hráli aktivněji a ve 27. minutě zabránil skvělým zákrokem gólu brankář Mannone, který si poradil s nebezpečnou střelou Dušana Tadiče. Po půl hodině si vypracovali dobré příležitosti i Černé kočky, ale nepřesnými pokusy ani neohrozili branku Frasera Forstera.

Po přestávce domácí kontrolovali hru, ale soupeř hrozil rychlými protiútoky. V 58. minutě se individuálně prosadil mezi několika soupeři Borini, jenže radost z branky mu překazil domácí brankář Forster. V 79. minutě se nechal vyloučit Fonte a o pár minut později Jermain Defoe využil přesilovku. Koné poslal před branku přesnou přihrávku a nejlepší střelec Sunderlandu bez potíží uklidil balón za záda Forstera. Saints se v závěru snažili o vyrovnání a v nastaveném čase vyrovnal na konečných 1:1 Virgil van Dijk. Svěřenci kouče Allardyceho opět nedokázali na cizím stadiónu zvítězit. V posledních osmi venkovních zápasech brali jen jednou tři body.

Anglická fotbalová liga - 29. kolo:
Southampton - Sunderland 1:1 (90.+3 Van Dijk - 85. Defoe)

Reklama

Související témata: