Hlavní obsah

Aston Villa - Chelsea 0:4Chelsea bez opor rozstřílela Aston Villu

Birmingham

Fotbalisté Chelsea deklasovali ve 32. kole anglické Premier League domácí Aston Villu 4:0 a po dvou remízách naplno bodovali.

Článek

Blues šli od začátku za výhrou, přestože jim chybělo několik opor základní sestavy. Už ve 12. minutě napřáhl ke střele Pedro, jenže netrefil ideálně. Ve 26. minutě se již hosté radovali. Ruben Loftus-Cheek ve vápně zužitkoval Azpilicuetovu přihrávku a s přispěním Lescotta vstřelil svoji první branku v Premier League.

V nastavení zalehl obránce Cissokho dotírajícího Pata v pokutovém území a následnou penaltu sám faulovaný Brazilec proměnil. Hned na začátku druhého poločasu navýšil na 3:0 po nádherné kombinaci na jeden dotek Pata s Oscarem Španěl Pedro. Hráči Chelsea nadále pokračovali v obléhání domácího brankoviště a v 58. minutě přidal čtvrtou branku znovu Pedro. Pak se osmělili i domácí Villans. Snažili se utkání dohrát se ctí, ale kvůli nepřesnému zakončení Courtoise pořádně neprověřili. Chelsea si tak v poklidu dokráčela pro tři body a porážku nepoznalu už 15 zápasů.

Anglická fotbalová liga - 32. kolo:
Aston Villa - Chelsea 0:4 (46. a 59. Pedro, 26. Loftus-Cheek, 45.+3 Pato z pen.)

Reklama

Související témata: