Hlavní obsah

Liverpool - Tottenham 1:1VIDEOSESTŘIH: Kohouti ve šlágru s Liverpoolem smírně

Liverpool

Fotbalisté Tottenhamu remizovali ve šlágru 32. kola na Anfield Road s Liverpoolem 1:1 a nabídli tak Leciesteru v zítřejší dohrávce proti Stouhamtponu navýšit bodový rozdíl v tabulce.

Sestřih z utkání Liverpool - Tottenham

 
Článek

V 8. minutě hosté poprvé zahrozili. Ke střele se dostal Eriksen, ovšem gólman Mignolet pohotově zakročil. Ve 26. minutě na sebe poprvé upozornil útočník Kane, jeho pokus však mířil vedle. Pět minut před koncem poločasu se zaskvěl na druhé straně Lloris proti Lallanově střele z bezprostřední blízkosti.

Druhý poločas začal náporem domácích a v 50. minutě otevřel střelecký účet Coutinho, když si vyměnil míč se Sturridgem a z hranice vápna mazácky překonal francouzského brankáře Llorise.

Svěřenci trenéra Pochettina po inkasovaném gólu přidali a v 55. minutě se ocitl v dobré příležitosti Son, jenže z malého vápna nezakončil přesně. Po hodině hry se probral nejlepší střelec Premier League Harry Kane a vyrovnal na 1:1. Na dlouhý centr si naběhl Eriksen, s problémy udržel míč ve hře a ideálně posunul na anglického útočníka, který trefil přesně. Připsal si tak 22. gól v sezóně.

Vzápětí mohl otočit skóre dánský záložník Eriksen, ale Belgičan Mignolet reflexivně zakročil. V závěrečných minutách se oba týmy snažily misky vah naklonit na svou stranu, ovšem ani jeden z gólmanů již nekapituloval. Spurs tak potvrdili, že se jim proti Reds nedaří dlouhodobě zvítězit.

Anglická fotbalová liga - 32. kolo:
Liverpool - Tottenham 1:1 (50. Coutinho - 63. Kane)

Reklama

Související témata: