Hlavní obsah

Stoke - Swansea 2:2Stoke pouze remizovalo se Swansea

Fotbalisté Stoke prohospodařili dvoubrankové vedení a doma pouze remizovali v rámci 32. kola anglické Premier League se Swansea 2:2.

Článek

Domácí se momentálně potýkají s absencí gólmanů. Brankářská jednička Butland si v reprezentační pauze zlomila kotník, mimo je také další gólman Walter.

Potters však vstoupili do utkání aktivně a ve 13. minutě se po centru Arnautovice prosadil Ibrahim Afellay a vstřelil tak jubilejní 200. gól Stoke v Premier League. Postupem času se hra vyrovnala, ale po přestávce opět udeřili hráči Stoke. Po krásné individuální akci navýšil na 2:0 Bojan Krkic. Ve středu hřiště se zbavil několika protihráčů a nechytatelnou střelou překonal hostujícího brankáře Fabianského.

Stíhací jízda Labutí začala v 68. minutě. Routledge našel přesným pasem Gylfi Sigurdssona, jenž zamířil přesně doprostřed brány a snížil na rozdíl jediné branky. O deset minut později srovnal z hranice vápna střídající Paloschi. Úplném závěru mohl fanoušky na Britannia Stadium rozjásat domácí Joselu, ala Fabianski dobrý zákrokem udržel nerozhodný stav.

Anglická fotbalová liga - 32. kolo:
Stoke - Swansea 2:2 (13. Afellay, 53. Krkič - 68. Sigurdsson, 79. Paloschi)

Reklama

Související témata: