Hlavní obsah

Liverpool - Stoke 4:1Liverpool se čtyřbrankovou kanonádou naladil na odvetu Evropské ligy

Liverpool

Parádní představení sledovali diváci v Liverpoolu při utkání 33. kola Premier League, v němž domácí smetli Stoke. Svěřenci trenéra Kloppa se čtyřbrankovým představením naladili na čtvrteční odvetu čtvrtfinále Evropské ligy s Dortmundem.

Foto: Darren Staples, Reuters

Fotbalisté Liverpoolu se radují po jedné z branek, kterou vstřelili Stoke.

Článek

Liverpool měl parádní vstup do utkání, když Moreno překvapil dalekonosnou střelou, po níž balón zapadl přesně k pravé tyči. Hosté následně zvýšili obrátky a zejména Shaqiri byl velmi aktivní ve snaze o vyrovnání. Právě po centru švýcarského šikuly z přímého kopu dokázal Krkic hlavou srovnat.

Vyrovnávací branka jakoby pro Liverpool byla impulsem ke zvýšení obrátek. Za aktivitu byli domácí záhy odměněni, když Ojo našel centrovaným míčem Sturridge, pro něhož nebyl problém skórovat.

Krátce po obrátce získali domácí klid, když po rohovém kopu rozehraným Milnerem si na centrovaný balón naskočil střídající Origi a hlavou zařídil pro tým trenéra Kloppa dvoubrankový náskok. Následovalo bláznivých patnáct minut, kdy byla defenziva na obou stranách byla velmi propustná. Jediným, kdo však dokázal situace využít, byl Origi, jenž si ve středu pole pohrál s několika protihráči a „jedovkou" přesně k pravé tyči nedal Haugaardovi příležitost - 4:1.

V dalším průběhu už domácí s přehledem kontrolovali jasné vedení. A protože mají dva zápasy k dobru, směle mohou myslet na atak první pětky.

Anglická Premier League - 33. kolo:
Liverpool - Stoke 4:1 (50. a 65. Origi, 8. Moreno, 32. Sturridge - 22. Krkic)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články