Hlavní obsah

Bournemouth - Chelsea 1:4Fábregas složil hattrick z asistencí, Hazard se trefil téměř po roce

Aktualizováno

Nic k popukání, obhájci titulu však po zpackaném úvodu sezóny musejí brát i drobky. Fotbalisté Chelsea zvítězili v utkání 35. ligového kola v Bournemouthu 4:1 a posunuli se alespoň na devátou příčku tabulky před Stoke. Na úvodní tři branky nahrál Fábregas, dvakrát se trefil Hazard - belgický reprezentant tak ukončil tristní sérii bez vstřeleného gólu trvající 29 utkání.

Článek

Úplně jsem zapomněl hrát fotbal, postěžovala si jedna ze zářivých hvězd minulé sezóny. Jak se Cesc Fábregas vypovídal, asi se mu ulevilo. Na hřišti Bournemouthu už to zase byl starý dobrý španělský režisér Chelsea, jehož přihrávkám obrana soupeře těžko čelí.

Když jeho pobídky postupně využili Pedro, Willian a Hazard, měli Blues klid a o majiteli tří bodů bylo jasno. Bournemouth byl přitom v prvních minutách aktivnější a dělal defenzivě Chelsea velké problémy.

Pak ale Cherries povolili. Na jejich úkor se konečně radoval také Eden Hazard, jehož čekání na gól trvalo bez deseti dnů už celý rok! V nastaveném čase se trefil ještě jednou a uzavřel skóre na 1:4.

Anglická fotbalová liga - 35. kolo:
Bournemouth - Chelsea 1:4 (36. Elphick - 34. a 90.+1 Hazard, 5. Pedro, 71. Willian).

Reklama

Související témata: