Hlavní obsah

Skaláka si v Brightonu oblíbili. Získal cenu za gól sezóny!

Sotva se stihl na ostrovech rozkoukat, už je za hvězdu. Český fotbalista Jiří Skalák podává v druholigovém Brightonu čím dál tím lepší výkony a velkou oblibu si získal také u fanoušků. Ti zvolili gól čtyřiadvacetiletého záložníka, který poprvé skóroval minulé úterý proti Queens Park Rangers, za nejlepší trefu Racků v sezóně.

Skalákova první trefa za Brighton vyhrála klubovou anketu Gól sezóny.

 
Článek

Jiří Skalák začal nové angažmá několika gólovými přihrávkami, v posledních dvou utkáních už se zapsal mezi střelce. „Není důležité, kdo dává góly. Hlavně, že vyhráváme," říkal Skalák skromně na klubovém webu.

Na slavnostním galavečeru převzal trofej za nejhezčí vstřelený gól Racků v sezóně, o které rozhodovali příznivci Brightonu.

Celek z anglického přímořského letoviska zvítězil už pětkrát v řadě a dvě kola před koncem League Championship je ve hře o přímý postup do Premier League.

Rackové mají stejně bodů jako vedoucí Burnley a druhé Middlesbrough. Poslední zápas sezóny přitom sehrají právě na půdě Boro. „Pokud vyhrajeme i zbylé dva duely, půjdeme nahoru," láká Skalák natěšené fanoušky. Trefí se i v klíčovém finiši sezóny?

Reklama

Související témata: