Hlavní obsah

Z titulu nebude nic, Čech aspoň sbírá nuly a bere hitparádu útokem

Londýn

Měli namířeno na mistrovský titul, ale zase z něj nic nebude. Kanonýři jsou v závěru sezóny odsouzeni jen k bitvě o třetí příčku a tím pádem o přímý postup do Ligy mistrů. Fotbalisté Arsenalu se mohou znovu spolehnout na Petra Čecha. Brankář české reprezentace je po zranění zpátky, vychytal druhou nulu v řadě a v hitparádě nejlepších zákroků 35. kola Premier League obsadil druhé místo.

Foto: Sport.cz s použitím Profimedia.cz

Video již není dostupné

Článek

Znovu zamkl bránu na pevný zámek. Ovšem zatímco v utkání s West Bromwichem za to jeho Arsenal bral tři body, tentokrát uhrál jen bezbrankovou remízu v Sunderlandu. Čechíno se po delší době alespoň vrací do brankářské hitparády. Oceněn byl jeho zákrok proti tvrdé střele zdálky a pohotová reakce na následnou dorážku.

Na lavičce soupeře se z Čecha chytali za hlavu, na víc než bod to však stejně nestačilo.

„Nedá se nic dělat. Nula je pozitivní, ovšem celkový výsledek ji kazí. Klidně bych nulu vyměnil za tři body," ujišťuje Petr Čech na svém webu.

„Rozhodující bylo, že se nám v první půli z nějaké šance nepodařilo dát gól, který by domácí donutil trochu více vylézt z obranného bloku. Slibné šance jsme měli, drželi míč a často pobývali ve vápně soupeře, ale chybělo nám zakončení," lituje.

Porazí Arsenal v příštím ligovém kole doma Norwich?
Ano
88,4 %
Ne
11,6 %
Celkem hlasovalo 2878 čtenářů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články