Hlavní obsah

Reds servírovali gólové lahůdky, Rafa jim při návratu na Anfield hostinu pokazil

Londýn

Lahůdkové trefy? Tak na ty jsou Reds! Hned první dvě příčky v přehledu nejhezčích gólů 35. kola anglické Premier League patří právě fotbalistům Liverpoolu. Hořkou ironií pro ně je, že ačkoliv díky nim vedli nad Newcastlem již 2:0, výhry se nakonec nedočkali. Straky vyrovnaly na konečných 2:2 a Rafael Benítez, bývalý kouč Reds, dovedl outsidera k zisku jednoho bodu.

Foto: Sport.cz s použitím Profimedia.cz

Video již není dostupné

Článek
Fotogalerie

Jeden gól hezčí než druhý. Hned ve 2. minutě si vzal slovo Daniel Sturridge. Zpracoval si na prsa těžký centr, a přestože byl tísněn dvěma obránci, obtočil se kolem nich a nezadržitelně skóroval.

V závěru první půlhodinky přišla na řadu cizelérská krása. Adama Lallana se před šestnáctkou rozhlédl, bleskově vyhodnotil situaci a mazácky zakroutil míč do horního růžku branky, gólman byl na technicky bezchybný projektil bez nároku.

A přesto Reds výhru neslavili. Předposlední Newcastle po přestávce zvládl vyrovnat, hned na začátku druhé půle mu pomohla již téměř tradiční hrubka brankáře Mignoleta...

Liverpool dál vede bitvu na dvou frontách. V Premier League má odložený zápas k dobru a tři kola před koncem je na dobré cestě, aby si zajistil start i v příštím ročníku Evropské ligy. V ní ho teď aktuálně čeká semifinále s Villarrealem. A pokud by celou soutěž vyhrál, zajistil by si dokonce postup do Ligy mistrů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články