Hlavní obsah

Chudák Yaya! Žáčka vynesl do nebe, sám pak přišel o Ligu mistrů

Záběry do zákulisí před začátkem zápasu často nabízejí úsměvné mikropříběhy. Jako když nastupovali fotbalisté Manchesteru City a malý žáček s úžasem v očích ukazoval prstem na obrovitého kapitána Yayu Tourého, že opravdu stojí po boku takové hvězdy. Záběr se hned dostal do přehledu vtipných a bizarních scének 35. kola Premier League.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Video již není dostupné

Článek
Fotogalerie

Nehledejte ve fotbale žádnou spravedlnost. Yaya Touré se o tom znovu přesvědčil na vlastní kůži. Užaslému špuntovi věnoval v tunelu před nástupem na hřiště patřičnou pozornost. Dokonce s klukem prohodil i pár slov - a to si pište, že si to malý adept fotbalového umění bude pamatovat celý život.

Odměnou však kapitánovi Citizens bylo zranění, kvůli němuž přišel o duel s Realem Madrid v Lize mistrů. Zkušený záložník z Pobřeží slonoviny sice ještě o víkendu zvládl odehrát 90 minut proti Stoke City, později však vyšlo najevo, že ho svalové zranění do dnešního večerního klání s Bílým baletem nepustí. A možná přijde také o odvetu.

Touré si v sobotu namohl stehenní sval a poslední minuty dohrával v evidentní křeči poté, co jeho tým už neměl možnost střídání. Dopad je pro mužstvo citelný, Touré bude v základní sestavě chybět již ve třetím utkání Ligy mistrů v řadě...

Reklama

Související témata: