Hlavní obsah

Newcastle - Crystal Palace 1:0Newcastle dál živí naději na záchranu

Newcastle

Fotbalisté Newcastlu přehráli v rámci 36. kola anglické Premier League Crystal Palace 1:0 a bodovali počtvrté v řadě. Svěřenci kouče Rafaela Beníteze se vyhoupli na 17. místo o bod před Sunderland.

Článek

V prvním poločase byli aktivnější hráči londýnského celku, přestože si první velkou šanci připravily Straky. Ve 13. minutě měl gól na noze Wijnaldum, ale brankář Hennessey proti jeho ráně pohotově zakročil. Po půl hodině o sobě dal vědět Cabaye, jenže Darlowa nepřekonal. O chvilku později se ve středu hřiště uvolnil Yannick Bolasie, k radosti hostujících příznivců však scházela přesnost. V samém závěru se propracoval do ideální střelecké pozice znovu Bolasie, ovšem domácí gólman Darlow předvedl exkluzivní zákrok.

Po změně stran převzali iniciativu domácí a v 58. minutě otevřel skóre z přímého kopu Andros Townsend. V 70. minutě přidělal vrásky kouči Benítezovi Sissoko, jenž ve vlastním vápně rukou zahrál rukou, a rozhodčí nařídil penaltu. Cabayovu pokusu však chyběla razance a Karl Darlow si připsal další důležitý zákrok. Domácí už hosty k ohrožení branky nepustili a připsali si důležité tři body v boji o setrvání v soutěži. Newcastle v St. James's Parku s Eagles neprohrál od března 1998.

Anglická fotbalová liga - 36. kolo:
Newcastle - Crystal Palace 1:0 (58. Townsend)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články