Hlavní obsah

Norwich - Manchester Utd. 0:1United si poradili s Norwichem

Norwich

Fotbalisté Manchesteru United porazili ve 37. kole anglické Premier League domácí Norwich a udrželi se na pátém místě, které zaručuje skupinovou fázi Evropské ligy. Kanárci si naopak zkomplikovali boj o setrvání v nejvyšší soutěži. Po čtvrté v řadě prohráli.

Článek

Rudí Ďáblové byli od začátku aktivnější, ale stoprocentní příležitost si během první půle nevypracovali. Ve 4. minutě zahrozili domácí. Po rohovém kopu Bradyho vyskočil nejvýše Jerome, jeho razantní hlavička však mířila jen do náruče připraveného brankáře Manchesteru. Po čtvrt hodině se zranil Darmian a kouč Van Gaal musel nuceně střídat. Ve 29. minutě zakončoval Smalling, jenže hlavou minul Ruddyho branku.

Po změně stran United ještě přidali. Depay i Rojo však mířili vysoko nad. V 72. minutě se hosté dočkali. Po rychlém kontru si za obranu domácích naběhl kapitán Rooney, ve vápně si to zamířil do středu hřiště a překvapivým manévrem posunul balón na volného Juana Matu, který bez potíží překonal Ruddyho. Hráči Norwiche se snažili vyrovnat, ke střele se však dostali sporadicky a ve čtvrtém střetnutí v řadě nevstřelili gól.

Anglická fotbalová liga - 37. kolo:
Norwich - Manchester United 0:1 (72. Mata)

Reklama

Související témata: