Hlavní obsah

Čech inkasoval hned dva góly z hitparády, trumfl je jen Khazri

Londýn

Minule se nominoval mezi nejlepší brankáře, tentokrát figuruje v jiném sestřihu jako oběť. A hned dvojnásobná. Obě branky, jež Petr Čech ve víkendovém šlágru inkasoval, se v hitparádě nejhezčích gólů 37. kola Premier League dostaly na medailové příčky. Agüera a De Bruyneho trumfl pouze vítězný Wahbi Khazri ze Sunderlandu.

Foto: Sport.cz s použitím Profimedia.cz

Video již není dostupné

Článek
Fotogalerie

Agüero a De Bruyne se trefili k tyči parádně, to se musí uznat. Arsenal ovšem uhrál ve šlágru na Manchesteru City remízu 2:2, která mu nahrává. Kolo před koncem drží Kanonýři před Citizens s tříbodovým náskokem třetí místo a tím i přímý postup do Ligy mistrů. A to se ještě mohou dostat před druhý Tottenham.

„Byl to zápas, který se hrál ve skvělé intenzitě a nasazení. My jsme ho nezačali nejlépe. Soupeř nás sevřel a podařilo se mu dostat do vedení. Ovšem dokázali jsme rychle odpovědět a vrátili jsme se do zápasu," líčí Petr Čech na svém webu.

„Druhý poločas byl vyrovnaný, domácí šli po brejku znovu do vedení, ale my jsme opět našli zaslouženou odpověď vyrovnávacím gólem Alexise. Remíza je podle mě zasloužená," míní brankář české reprezentace.

Rozhodne až poslední kolo

Arsenal v posledním kole hostí poslední tým a jistého sestupujícího Aston Villu. Tottenham nastoupí v Newcastlu, Manchester City hraje na trávníku West Hamu.

„Všechno rozhodne poslední kolo. Musíme bezpodmínečně závěrečný zápas zvládnout a uvidíme, jestli Spurs zaváhají," avizuje Čech.

Nejhezčí gól kola ale padl jinde. Parádním volejem ho předvedl Wahbi Khazri ze Sunderlandu ve vítězném duelu s Chelsea (3:2).

Reklama

Související témata: