Hlavní obsah

Stoke - Manchester City 1:4Manchester City uspěl ve Stoke díky Agüerovi s Nolitem

Stoke
Aktualizováno

Fotbalisté Manchesteru City vyhráli i druhý zápas v nové sezóně anglické Premier League, na hřišti Stoke zvítězili 4:1. V prvním poločase se za tým trenéra Pepa Guardioly dvakrát prosadil Sergio Agüero, po přestávce přidal dvě branky střídající Nolito.

Foto: Carl Recine, Reuters

Útočník Manchesteru City Sergio Agüero slaví jeden ze svých dvou gólů na půdě Stoke City.

Článek

Agüero v úterý neproměnil dvě penalty při výhře 5:0 v předkole Ligy mistrů proti Steaue Bukurešť, proti Stoke však z pokutového kopu otevřel po necelé půlhodině hry skóre. Druhý gól přidal o deset minut později a zaznamenal třetí branku v úvodních dvou kolech.

Po přestávce z penalty snížil Krkič, ale Nolito v 86. a v 95. minutě rozhodl o vyské výhře favorita.

Stoprocentní je po dvou kolech také Chelsea, která se však na výhru ve Watfordu pořádně nadřela. Na vedoucí branku Capoueho z 55. minuty našel odpověď až v 80. minutě Batshuayi a tři minuty před koncem přidal druhý gól hostů Costa, který se tak prosadil ve druhém utkání po sobě. Dvě výhry má na kontě také nováček z Hullu, jenž nečekaně uspěl 2:0 ve Swansea.

Liverpool naopak nenavázal na vítězství 4:3 nad Arsenalem a s dalším nováčkem Burnley prohrál 0:2. Domácí vedli už od druhé minuty, kdy se trefil Vokes, a v 37. minutě přidal druhý zásah Gray.

Nedařilo se ani Arsenalu, který s Petrem Čechem v brance remizoval bez branek s obhájcem titulu Leicesterem. Oba celky tak stále čekají na první vítězství.

Anglická fotbalová liga - 2. kolo:
Stoke - Manchester City 1:4 (49. Krkic z pen. - 27. z pen. a 36. Agüero, 86. a 90.+5 Nolito)
Burnley - Liverpool 2:0 (2. Vokes, 37. Gray)
Swansea - Hull 0:2 (79. Maloney, 90.+2 Hernández)
Tottenham - Crystal Palace 1:0 (83. Wanyama)
Watford - Chelsea 1:2 (55. Capoue - 80. Batshuayi, 87. Costa)
West Bromwich - Everton 1:2 (9. McAuley - 45.+2 Mirallas, 60. Barry)
Leicester - Arsenal 0:0

Reklama