Hlavní obsah

Haló? Mourinho si vychutnal trapnou chvilku novináře. Smál se, až zapomněl svoji odpověď

Kouč Manchesteru United José Mourinho na tiskových konferencích jen nerýpe do rozhodčích a svých trenérských konkurentů, ale umí také velmi pohotově zavtipkovat. Předvedl to i před nedělním šlágrem Manchesteru United s Liverpoolem.

Mourinho zvedl na tiskové konferenci novinářův mobil, když začal zvonitVideo: Novinky/Reuters

 
Článek

Portugalský kouč trpělivě odpovídal na otázku, když v tom před ním na stole zazvonil telefon jednoho z novinářů, který si na mobil Mourinhova slova nahrával. Trenér United se nijak nepohoršoval a se zájmem hovor sám přijal.

„Haló?" hlásil se. Chvíli poslouchal a pak se do sálu tázal: „Je tady někdo z talkSPORT? Tak to je pro vás." Majitel telefonu si užil trapnou chvilku, o telefon se přihlásil a nežádoucí hovor utnul. „Teď ne. Tohle bys neměla dělat," uzemnil žurnalista ženský hlas na druhé straně.

Volající si nicméně i krátký hovor se slavným Mourinhem náležitě užila, protože se s ním ihned pochlubila na sociálních sítích a ještě kvitovala, že se na displeji telefonu, který zabraly i kamery na tiskové konferenci, objevila jí lichotící fotka.

Situace kromě ostatních novinářů pobavila i Mourinha natolik, že zapomněl, kde svoji odpověď přerušil. „Na co jste se mě vlastně ptali?" smál se. Jeho svěřenci se nakonec ve šlágru kola rozešli s Liverpoolem smírně 1:1.

Reklama

Související témata: