Hlavní obsah

Zemřel při útoku teroristů, klub uctí jeho památku: Byl to opravdový hrdina

Anglie se vzpamatovává z útoku teroristů u londýnského parlamentu, při němž bylo zabito několik lidí. Byl mezi nimi i Keith Palmer, policista, který hlídkoval u parlamentu. Osmačtyřicetiletý muž byl vášnivým fotbalovým fanouškem, dlouhá léta měl permanentní vstupenku. Jeho klub Charlton se rozhodl uctít jeho památku.

Foto: Sport.cz

Anglický Charlton Athletic uctil památku svého tragicky zesnulého fanouška. Ten zemřel při útoku teroristů v Londýně.

Článek

Klubová šála na místě, kde sedával. To je jen první dojemné gesto, jak Charlton uctil památku policisty zabitého při útoku teroristů. Další pocty prý přijdou v dalších dnech.

"Celý klub zasáhl obrovský smutek poté, co jsme se dozvěděli zprávu o tragické smrti našeho velkého fanouška, policisty Keitha Palmera. Přišel o život v důsledku teroristického útoku ve Westminsteru. Keith byl známou tváří, sedával mnoho let na Východní tribuně," uvádí se v prohlášení klubu.

„Jako bezprostřední projev pocty byla umístěna na jeho místě červenobílá šála, zůstane tam až do dalšího domácího zápasu, který odehrajeme v úterý 4. dubna. Klub se bude samozřejmě dál zabývat způsoby, jak i při utkání uctít jeho památku, protože to byl opravdový hrdina. Byl součástí naší rodiny jménem Charlton. Všichni v klubu by chtěli vyjádřit upřímnou soustrast jeho rodině a přátelům v této nesmírně obtížné době. Soustrast vyjadřujeme i rodinám všech dalších obětí," stojí dál v prohlášení klubu.

Reklama

Související témata: