Hlavní obsah

Opora Chelsea točila povinnou reklamu a zranila si kotník

Londýn

Belgický gólman ve službách Chelsea Thibaut Courtois si poranil kotník při natáčení basketbalového spotu. Zranění jej tak vyřadilo ze šlágru kola anglické Premier League mezi Manchesterem United a jeho londýnským zaměstnavatelem, v němž Blues nakonec na Old Trafford padli 0:2.

Foto: John Sibley, Reuters

Brankář Chelsea Thibaut Courtois likviduje šanci Sergia Agüera z Manchesteru City.

Článek

Zranění kotníku by nemělo být vážné a sám Courtois doufá, že stihne sobotní klání ve Wembley proti Tottenhamu v rámci semifinálového boje FA Cupu.

Chelsea žádné oficiální prohlášení, jak si jejich brankářská opora zranění přivodila, neposkytla. Podle reportérů Sky Sports je však jasné, že se tak událo během natáčení basketbalového spotu minulé úterý v rámci povinných reklamních aktivit pro NBA. Čtyřiadvacetiletý belgický reprezentant při výskoku nešikovně dopadl na palubovku ve snaze chytit balón a způsobil si výron.

Ani kouč Chelsea Conte nepotvrdil, jak ke zranění došlo a situaci okolo brankářské jedničky komentoval slovy, že si (Courtois) přivodil zranění kotníku v průběhu týdne, a to je jediný důvod, proč proti United nehrál.

Gólmanova zranění však vyvolalo na Ostrovech otázku, proč jsou hráči poptáváni do reklamních aktivit tak často během náročného programu. Courtois v probíhající sezóně Premier League odehrál za Chelsea 31 utkání a z toho třináctkrát udržel čisté konto.

Reklama

Související témata: