Hlavní obsah

Sánchez je simulant, zuří fanoušci. Hvězda Arsenalu jim ukázala oteklý ret

Potrestejte simulanta! Útočník Arsenalu Alexis Sánchez je pod palbou fanoušků. V nastavení utkání s Leicesterem se skácel na zem poté, co ho zasáhlo autové vhazování Christiana Fuchse. Hráč tvrdí, že dostal míčem do tváře a pochlubil se na twitteru oteklým rtem. Podle záběrů to ale vypadá, že míč zasáhl rameno a Chilan předvedl jen teatrální pád...

Foto: Stefan Wermuth, Reuters

Trenér Arsenalu Arséne Wenger a jeho udivené gesto poté, co se k zemi skácel Alexis Sánchez po zásahu míčem v duelu s Leicesterem.

Článek
Fotogalerie

„Jsem šťastný, že jsme vyhráli. Ale já jsem skončil s oteklým rtem," napsal Sánchez na sociální stě po utkání a vše doprovodil fotografiemi a také smutnými smajlíky.

Jenže fanoušci jsou přesvědčení, že útočník Arsenalu filmoval a jeho pád na hřiště i následné držení si tváře bylo jen hereckým vystoupením. Podobně to vyhodnotil i rozhodčí Mike Jones, který Sánchezovi udělil žlutou kartu za to, že simuloval a předstíral zranění.

"Jsi fantastický hráč, ale tohle bylo směšné," pustil se do útočníka na twitteru jeden z fanoušků. "Do tváře ho míč netrefil. Simulant. Měl by dostat trest," tvrdí další. "Měli by dostat stop na deset zápasů za tohle dětinské chování. Míč trefí jeho ruku a on se chytí za obličej," zuřil další.

Trenér Leicesteru Craig Shakespeare pak vyzval Arsenal, aby se Sánchezem vše probral, aby se podobné situace neopakovaly. Nicméně trenér Gunners Arséne Wenger hráče obhajoval a tvrdil, že nejlepšímu střelci týmu věří.

Reklama

Související témata: