Hlavní obsah

Oslavy titulu? Ve slipech a do ledové vody! Věřím, že k tomu večer bude důvod, směje se

Získané tituly slaví koupelí v ledové lázni, kam ho jen ve slipech hodí hráči. Při vzpomínce na ledovku se ale trenér Antonio Conte neotřese hrůzou. Právě naopak. Věří, že si tuhle lahůdku zopakuje i na Ostrovech a pěkně se ochladí... Dnes má totiž jeho Chelsea první mistrovský mečbol v Premier League. „Doufám, že budou mít hráči důvod, aby to udělali," hlásí před duelem na půdě WBA.

Foto: Matthew Childs, Reuters

Manažer Chelsea Antonio Conte se těší na ledovou lázeň.

Článek

Komu by se dobrovolně chtělo do ledové vody? Možná otužilcům v zimě, ale mezi ně italský trenér jistě nepatří. Jenže, když se ho na tradiční oslavu titulu ptali novináři, neváhal. „Jestli se toho bojím? Ne, doufám, že to kluci udělají," smál se.

Všechno bere s úsměvem a nadsázkou. „Když celý rok tvrdě dřete, a věřte, že to někdy hodně bolí, a pak dokážete dosáhnout na titul, tak i oslava musí být fantastická," poznamenal Conte. Zároveň novináře upozornil, že ještě není hotovo. „Není správné přemýšlet tímhle směrem, protože nám ještě chybějí tři body. Až je budeme mít, tak věřím, že to hráči všechno správně oslaví. Já jsem v tomhle stejný," dodal.

Pokud si Chelsea nezajistí titul v pátek, bude mít ještě dva mečboly - domácí zápasy proti Watfordu a Sunderlandu. Že by ale neměla v pátek večer slavit, o tom nechce Conte ani slyšet.

„Samozřejmě, že není důležité, kde titul získáte. Hlavní je ho udělat. Věřím, že už zápas na WBA bude tím rozhodujícím," poznamenal s tím, že to nebude nic jednoduchého. „Mají sílu, dobrého trenéra, budou bojovat. Ten zápas bude pořádně těžký," předvídal Conte.

Reklama

Související témata: