Hlavní obsah

Trefil titul a teď? Za odměnu ho možná slavný klub vymění

Londýn

Užíval si slávy, jeho jméno svítilo z titulků a reportáží do celého světa. Aby ne, Michy Batshuayi přece vystřelil gólem na WBA mistrovský titul pro Chelsea. Teď ale média přicházejí se šokující zprávou. Vedení Blues uvažuje o tom, že mladíka uvolní jako součást letního transferu, kdy chce na Stamford Bridge italský manažer přivést Tiemoua Bakayoka z Monaka. Toho si francouzský klub cení na 43 miliónů liber.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Útočník Chelsea Michy Batshuayi oslavuje svou branku ze spoluhráčem Victorem Mosesem.

Článek

Bakayoko je prý na seznamu letních posil pro Chelsea hodně vysoko, vypadá to, že dokonce na první pozici. Podle listu The Telegraph by jednání mělo začít už v příštím týdnu.

Chelsea by se prý líbilo, kdyby Monaku vyfoukla i Thomase Lemaru, jenže není pravděpodobné, že by francouzský klub takhle oslabil. V penězích by asi nebyl problém. Ruský majitel Chelsea Roman Abramovič slíbil trenérovi Contemu na posily balík. Blues však počítají s tím, že monacký klub uvolní jen jednu ze svých hvězd. Připraveni jsou prý nabídnout svého „hrdinu Batshuayie". Ten dal v první sezóně za Chelsea jen dva góly.

Reklama

Související témata: