Hlavní obsah

Nováčkovský rituál se nevyhnul ani legendě. Co ji čekalo?

Mladíci nosí zkušeným hráčům pití, starají se o míče, to jsou nepsaná fotbalová pravidla. Stejně tak se noví hráči v klubu musejí parťákům v týmu představit. Tenhle rituál se dodržuje všude na světě a není tedy výjimkou ani v Anglii. Neminul tedy ani Johna Terry, legendárního obránce Chelsea, který během léta odešel do Aston Villy.

Foto: Aaron Chown, ČTK/AP

Legendární obránce John Terry vyměnil v létě Chelsea za Aston Villu.

Článek

Velká chvíle Johna Terryho přišla na klubové večeři. S těžkou chvilkou se ale popasoval, jak jinak, jako šampión. Bez problémů a s úsměvem zazpíval hit „Stand By Me" od Bena E Kinga.

 

👏🏽😂 @johnterry.26

Příspěvek sdílený André Green (@andregreen_19),Čec 5, 2017 v 12:59 PDT

Tým manažera Steva Bruce získal zkušeného beka během léta, přivábil ho i na slušnou gáži ve výši 60 000 liber týdně... „Je to převratná událost, když získáte takového hráče. Stačí se podívat na to, co během kariéry vyhrál. Samozřejmě bychom ho raději podepsali, když mu bylo šestadvacet, ale jsme rádi i teď, kdy je mu o deset let víc," smál se Bruce

"Fyzicky je na tom ale výborně. Věřím, že u nás všem ukáže, že je to pořád velký hráč," dodal manažer Villans. Terry se s klubem dohodl na roční smlouvě.

Reklama

Související témata: