Hlavní obsah

Hvězda vzkázala rasistům: Klidně mi říkejte černá opice, když vám to udělá hezčí den

Londýn/Praha

Nechutným útokům s rasistickým podtextem musí čelit Wilfried Zaha od fanoušků Liverpoolu a Manchesteru United. Ti hvězdu Crystal Palace ve svých zprávách nazývají černou opicí a předhánějí se v urážkách hráče. Ten vše odhalil na sociální síti, kdy poslal těmto hrubiánům jasnou odpověď. Naznačil jim, že jejich drsným vzkazům nepříkládá žádný význam.

Foto: Bobby Yip, Reuters

Fotbalista Wilfried Zaha z anglického Crystal Palace (vpravo) poslal po utkání s West Bromwich Albion v rámci asijského turné vzkaz fanouškům, kteří jej rasisticky urážejí.

Článek
Fotogalerie

„Pokud se fanoušci Manchesteru United a Liverpoolu cítí lépe kvůli tomu, že mě ve svých zprávách nazývají černou opicí, tak... Pokud to udělá váš den hezčím, tak neváhejte a pokračujte," napsal sám na sociální síti.

Přitom sám byl hráčem Manchesteru United, i když toho na Old Trafford moc nenahrál a klub jej pouštěl na hostování. Teď čelí hrubým útokům od fandů United. Hráč vše zveřejnil na internetu poté, co Crystal Palace vyhrál na asijském turné nad WBA. Jeho vzkaz způsobil mezi fanoušky poprask a tak hvězda reprezentující Pobřeží slonoviny raději vše ze sociálních sítí stáhla.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články