Hlavní obsah

Devět miliónů týdně? Čechův spoluhráč zvažuje, zda podepsat nový kontrakt

Poslední bitva vzplála. Arsenal zase přiloží pod kotel a udělá nejspíš závěrečný pokus, jak udržet v týmu německou hvězdu Mesuta Özila. Kolem spoluhráče Petra Čecha krouží Manchester United a Barcelona, Kanonýři se ale ještě nevzdali. Podle všeho by Němec možná souhlasil s kontraktem, který by mu zaručil výdělek 300 000 liber týdně, tedy skoro devět miliónů korun. Vedení z Emirates Stadium prý hodlá hráči nabídnout smlouvu, která bude blízko jeho představám.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Záložník Arsenalu Mesut Özil stále váhá s prodloužením kontraktu v londýnském klubu, chce vydělávat větší peníze.

Článek

Arsenal se nechce vzdát služeb devětadvacetiletého fotbalisty, který válí jako z partesu. Jenže když Němec nepodškrábne novou smlouvu, budou mít Kanonýři smůlu. Nouzi o nabídky mít šikovný záložník nebude a na Emirates to dobře vědí. Kolem hráče se točí Manchester United i Barcelona.

Dosavadní nabídky Özil údajně odmítl. Podle anglických médií mu 235 000 liber týdně nepřišlo jako dostatečně atraktivní výdělek. Kdyby se ale sumička zakulatila na zmíněných 300 000 liber, přes 8 700 000 korun, možná by si pobyt v londýnském klubu protáhl. Jisté je, že v případě takovéto dohody by byl z Özila nejlépe placený hráč v historii Arsenalu.

Reklama

Související témata: