Hlavní obsah

Watford - Chelsea 4:1Překvapení v Anglii. Chelsea dostala nařezáno na půdě Watfordu

Londýn/Praha

Fotbalisté Chelsea prohráli v pondělní dohrávce 26. kola Premier League na půdě Watfordu 1:4 a odmítli tak možný posun na třetí místo tabulky před Liverpool. Blues po druhé porážce v řadě na bronzový stupínek ztrácejí dál jeden bod, za vedoucím Manchesterem City ale zaostávají o 19 bodů.

Foto: Frank Augstein, ČTK/AP

Střelec Watfordu Troy Deeney slaví. I jeho zásluhou si Chelsea odvezla debakl.

Článek

Obhájce mistrovského titulu byl v utkání favoritem, a to nejen kvůli tomu, že s Watfordem třináct zápasů v řadě neprohrál. Čekalo se, že soupeře ze druhé poloviny tabulky, prostě přehraje. Na hřišti to ale vypadalo jinak.

První komplikací pro Chelsea bylo vyloučení Bakayoka už ve 30. minutě (dvě žluté karty viděl během pěti minut). Vše ještě umocnil krátce před půlí vedoucí gól Watfordu, který obstaral z penalty Deeney.

Po přestávce se zdálo, že favorit může i v oslabení duel zvládnout, když v 82. minutě vyrovnal Eden Hazard. K obratu ale Blues nenastartoval. V závěru totiž přišel gólový uragán v podání watfordu a tři trefy během sedmi minut hry, což znamenalo vítězství domácích 4:1. Watford po výhře odskočil sestupovým příčkám na šest bodů.

Anglická fotbalová liga - 26. kolo
Watford - Chelsea 4:1 (42. Deeney z pen., 84. Janmaat, 88. Deulofeu, 90.+1 Pereyra - 82. Hazard).

Reklama

Související témata: