Hlavní obsah

Chelsea - West Bromwich 3:0Chelsea porazila poslední tým tabulky a vrátila se na čtvrté místo

Fotbalisté Chelsea porazili v 27. kole anglické ligy poslední celek tabulky West Bromwich 3:0 a vrátili se na čtvrté místo. Na třetí Liverpool ztrácejí obhájci mistrovského titulu bod, stejný náskok mají před pátým Tottenhamem. Dva góly dal Eden Hazard, o třetí se postaral Victor Moses.

Článek

Svěřencům trenéra Antonia Conteho se dva předchozí ligové zápasy vůbec nepovedly. Chelsea nejprve doma nečekaně podlehla Bournemouthu 0:3, na hřišti Watfordu pak dostala ještě o gól víc. Ani West Bromwich ve dvou posledních duelech nebodoval.

Hned na začátku zápasu přišli hosté o zraněného útočníka Sturridge, který musel střídat už po třech minutách hry. Přesto mohl outsider jít do vedení, ale náhradník Rodriguez po Mosesově zaváhání minul branku.

Pak už se začala za gólem tlačit Chelsea. Brankář Foster ještě zneškodnil šance Zappacosty i Girouda, ale proti Hazardově střele v 25. minutě už byl bezmocný.

Po změně stran zachránil domácí tým gólman Courtois vyběhnutím a zákrokem proti Rondónovi, na druhé straně byl Moses úspěšnější a zvýšil na 2:0. Třetí branku přidal opět Hazard povedenou střelou téměř z rohu velkého vápna k bližší tyči a s 11 góly v ligovém ročníku se posunul na pozici nejlepšího střelce Chelsea.

Anglická fotbalová liga - 27. kolo:
Chelsea - West Bromwich 3:0 (25. a 71. Hazard, 63. Moses)

Reklama

Související témata: