Hlavní obsah

Beckham možná vyžene Figa z Realu

Pokud David Beckham zamíří z Manchesteru United do Realu Madrid, tak má ze španělského velkoklubu odejít Luis Figo. Portugalec hraje na stejné pozici jako Beckham a internetová stránka soccerage.com přispěchala s tvrzením, že Angličan zabere místo na pravé straně zálohy a Figo pak přestoupí do Interu Milán.

Foto: koláž Novinky

Luis Figo (vlevo) se chmuří. Real Madrid pokukuje po hvězdě Manchesteru United Davidu Beckhamovi a portugalský záložník by mohl být součástí transakce.

Článek

Server připomíná, že Real milánskému klubu stále dluží deset milionů euro za loňský transfer brazilského útočníka Ronalda. Jednou z variant vyrovnání je i přesun Figa, Inter by poté na konto Realu prý poslal i blíže nespecifikovaný finanční obnos.

Do Realu možná i Ronaldinho

V souvislosti se španělským velkoklubem server ale zmiňuje i brazilského mága Ronaldinha. Ten by se měl stěhovat z Paris St. Germain do Manchesteru United, ale sám naznačil, že by raději než za kanál La Manche zamířil na Pyrenejský poloostrov.

"Co mohu v tuto chvíli říct, je to, že bych opravdu rád hrál v nějakém velkém evropském klubu a Španělsko bych bral na prvním místě," rozvířil další přestupovou hádanku Ronaldinho. Pokud by skutečně přestoupil do Realu, přivítali by jej i krajané Ronaldo, Flavio Conceicao a Roberto Carlos.

"Je mnoho týmů, jejichž hru rád sleduji, nejraději ale pozoruji celky, kde nastupují moji přátelé. Hráčů jako je Ronaldu nebo Zinedine Zidane si hluboce vážím," vzkázal Ronaldinho na dálku hvězdám Realu.

Reklama

Související témata: