Hlavní obsah

NEDÁVAT,SOUTĚŽ SKONČILA!!!!!Soutěž o vstupenky na fotbal Česko - Dánsko

PRAHA

Poslední příležitost vidět v letošním roce naživo českou fotbalovou reprezentaci budou mít fanoušci kopané ve středu 15. listopadu v Praze na Letné. Národní tým nastoupí v Toyota Areně v přátelském utkání proti Dánsku. Vyplní tak mezeru, kterou je volný termín v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy 2008. Redakce Sport.cz pořádá soutěž o šest vstupenek na utkání!

Článek

Čeští fotbalisté se s Dánskem utkali naposledy ve čtvrtfinále mistrovství Evropy 2004 a díky gólům Kollera a dvěma Baroše zvítězili jasně 3:0. Dánové jsou momentálně v kvalifikaci o postup na Euro 2008 druzí ve skupině F za Švédskem. Ve třech zápasech ještě nedostali gól - zvítězili na Islandu (2:0) a v Lichtenštejnsku (4:0), doma remizovali se Severním Irskem.

Redakce Sport.cz dostala k dispozici na pražské utkání šest vstupenek, které se mohou zdarma dostat do rukou šťastných fanoušků. Stačí správně odpovědět na následující dvě otázky a odpovědi poslat na mailovou adresu soutez@sport.cz nejpozději do pondělí 13. listopadu do 16.00. Ve zprávě uveďte správné odpovědi, vaše jméno a telefonní číslo, abychom vás mohli včas informovat o výhře. V pondělí bude ze správných odpovědí vylosováno šest výherců.

Soutěž o vstupenky na fotbal Česko - Dánsko:
1. Jak dopadli Dánové na posledním MS v Německu?
a)skončili v osmifinále
b)dohráli ve skupině
c)vůbec MS nehráli
2. Kdy vyhrálo Dánsko ME ve fotbale?
a)1988
b)1992
c)1996

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články