Hlavní obsah

Podle bookmakerů Brückner u reprezentace zůstane

PRAHA

Pozice trenéra Karla Brücknera u fotbalové reprezentace není ohrožena. Ani podle manažera týmu Vlastimila Košťála, ani podle bookmakerů. Sázková kancelář Tipsport předpokládá, že kouč bude na lavičce i při příštím kvalifikačním utkání 2. června ve Walesu.

Článek

Na to, že Brückner zůstane, Tipsport v pátek vypsal kurz 1,25:1, zatímco na to, že proti Walesu mužstvo povede někdo jiný, je kurz 3,2:1. Ještě více důvěřuje českému kouči Synottip s kurzy 1,2:1/3,6:1.

O něco méně věří v setrvání sedmašedesátiletého kouče společnost Fortuna. Na Brücknerovu přítomnost na lavičce vypsala kurz 1,5:1, na opačnou možnost 2,25:1. Fortuna přidala i sázku na to, zda proti Walesu povede české fotbalisty jako kapitán Tomáš Rosický (1,55:1/2,15:1).

U Fortuny je možné sázet i na jméno případného Brücknerova nástupce. Se shodným kurzem 3:1 jsou podle bookmakerů společnosti největšími favority Zdeněk Ščasný a Vítězslav Lavička, šance 5:1 se dávají Ivanu Haškovi. Odborníci oceňují trenérovy kvality, zároveň však tvrdí, že mužstvo potřebuje pevnější ruku.

Reklama

Související témata: