Hlavní obsah

Kapitán Rosický od soboty trénuje, na Wales by měl být připraven

PRAHA

Kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Rosický, který minulý týden podstoupil složitou operaci, při které mu byly odstraněny čtyři zuby moudrosti, již od soboty trénuje. Zákrok podstoupil záložník anglického Arsenalu proto, že zuby mohly být příčinou jeho častých svalových zranění během této sezóny.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Tomáš Rosický při tréninku

Článek

"Podle ošetřujících lékařů se vše odehrává standardně, žádné komplikace nemám a už v sobotu jsem začal s tréninkem,“ uvedl Rosický na svých internetových stránkách.

Trénink probíhá pod dohledem reprezentačního asistenta Jaroslava Šilhavého, který kapitána reprezentace připravuje na kvalifikační zápas s Walesem. Trenér Karel Brückner Rosického vzhledem k jeho lepšícímu se stavu zařadil do nominace a na úterní tiskové konferenci navíc oznámil, že o připravenost reprezentačního kapitána nepochybuje.

Podle Rosického následná léčba probíhá zatím bez komplikací. I proto se dá prý předpokládat, že se dá do srazu národního týmu dohromady. "Mám před sebou celý týden přípravy a ještě několik dalších dnů před zápasem ve Walesu," připomněl fotbalista na svých internetových stránkách, že do utkání ještě zbývá dost času.

Národní tým se sejde v úterý 29. května, dva dny před odletem do Cardiffu stráví na soustředění v jabloneckém komplexu Břízky. Zápas se bude hrát v sobotu 2. června od 16:00 a okamžitě po něm začne všem reprezentantům dovolená.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články