Hlavní obsah

Na Strahově trénovali s fotbalovou Slavií tři Jarolímové

PRAHA

Tři Jarolímové byli v pátek k vidění na tréninku fotbalistů Slavie Praha na Strahově. Vedle kouče Karla a kapitána pražského mužstva Lukáše se zapojil do přípravy i nejmladší z fotbalové rodiny David, jinak hráč bundesligového Hamburku.

Článek

V Německu už nejvyšší soutěž skončila a sraz českého reprezentačního týmu, do nějž David Jarolím patří, bude až v úterý 29. května. "Liga nám skočila již v sobotu a tři dny jsem byl bez tréninku. Je rozdíl trénovat sám, někde jen běhat, nebo být s nějakým mužstvem. Jsem slávista, a tak nebyl problém se domluvit s tátou," řekl novinářům středopolař Hamburku i české reprezentace.

Se slávisty bude trénovat i v sobotu. "V neděli, kdy kluci budou mít předzápasovou přípravu, je již rušit nebudu. Rozdíly (v tréninku) oproti bundeslize určitě jsou, ale to záleží především na trenérovi. Každý má nějaké přístupy, představy a metody," uvedl David Jarolím, který po nevydařeném podzimu nakonec se svým týmem obsadil v bundesligové tabulce sedmé místo. To Hamburku vyneslo účast v Poháru Intertoto a naději na start v Poháru UEFA.

Otci a bratrovi by přál v pondělním posledním kole v Českých Budějovicích úspěch. "Do Budějovic určitě pojedu a budu fandit. Snad klukům přinesu štěstí a věřím, že vítězstvím se dostanou na druhé místo tabulky a tím i do předkola Ligy mistrů," dodal osmadvacetiletý fotbalista.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články