Hlavní obsah

SOUTĚŽ: vítězové vstupenek na fotbal s Irskem

PRAHA

Veledůležitý zápas čeká ve středu 12. září českou fotbalovou reprezentaci v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy. Po sobotní výhře nad San Marinem nastoupí svěřenci trenéra Karla Brücknera na domácí půdě proti Irsku. Při té příležitosti uspořádala redakce Sport.cz tipovací soutěž o vstupenky na atraktivní zápas a nyní přináší seznam pěti vylosovaných vítězů.

Článek

Sobotní utkání s fotbalovým trpaslíkem ze San Marina skončilo pro české fotbalisty upachtěným vítězstvím 3:0. Úkolem zájemců o vstupenky na zápas s Irskem v Praze na Letné bylo odhadnout právě tento výsledek. Tipovat bylo samozřejmě možné pouze do soboty 8. září do 20 hodin, tedy před začátkem utkání.

Do té to doby přišlo na emailovou adresu soutez@sport.cz  přes dva a půl tisíce tipů od čtenářů, přičemž správných odpovědí došlo několik desítek. Těšit se ze zisku vstupenky v hodnotě 500 korun na atraktivní místa v hledišti letenského stadionu však mohlo pouze pět vylosovaných, více vstupenek ani neměla redakce Sport.cz k dispozici. Vylosovaní výherci už byli telefonicky kontaktováni a mohou si vstupenky vyzvednout v sídle redakce Sport.cz.

Vylosovaní čtenáři tipovací soutěže o vstupenky na fotbal s Irskem:
Bronislava Nečasová, Mohelnice
Ondřej Popelka
Lukáš Pittr, Domažlice
Jiří Bogocz
Miroslav Hlávka

Reklama

Související témata: