Hlavní obsah

V Seefeldu už trénovali naplno i všichni marodi

SEEFELD

Čeští fotbalisté mají v rakouském Seefeldu štěstí na počasí. Na jejich sobotní trénink krátce před polednem opět svítilo slunce. Oproti pátku však došlo k jedné výrazné pozitivní změně. Naplno už trénovali všichni marodi, tedy Tomáš Rosický, Libor Sionko i David Jarolím.

Článek

„Říkal jsem, že zdravotní stav se může každý den výrazně změnit. Tohle je pozitivní zpráva,“ liboval si kouč Karel Brückner. Svoje ovečky ale příliš netýral. Po rozcvičce a výklusu se nacvičovala kombinace a střelba, hrálo bago. „Tohle není kondiční soustředění,“ vysvětlil kouč. Proto do programu zařadil delší blok přihrávek, centrů a zakončení.

Na hráčích bylo vidět, že tahle forma tréninku je baví. Zejména marodi byli při chuti. Ve středu proti Němcům by mohli být k dispozici všichni tři. O sestavě ale zatím nepadlo ani slovo a z fotbálku nelze vyčíst, kdo by mohl nahradit tři hráče, kteří vesměs nastupovali v základu - Jankulovského na levém okraji obrany, Poláka ve středové řadě a Baroše v útoku. V tomto ohledu je možné, že Koller zůstane vpředu sám a středová řada bude pětičlenná s ostrými kraji, jak říká Brückner.

Odpoledne měli hráči volno a každý ho využil podle chuti. Někteří se vyšli na procházku do malebného centra Seefeldu, jiní zůstali na hotelu, třeba u karet nebo počítače. V podvečer se všichni znovu sejdou u videorozboru přípravného utkání v Teplicích. Svého středečního soupeře Němce uvidí večer v přímém přenosu. „Máme připravenu místnost s velkým plátnem, ale společné sledování není povinné. Hráči se mohou dívat sami na pokojích. Rozbor hry Němců bude na programu až před vzájemným zápasem,“ vysvětlil tiskový mluvčí reprezentace Lukáš Tuček.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články