Hlavní obsah

Tlustším mě dělá dres, tvrdí Kulič

SEEFELD

Útočník Marek Kulič prožívá podivný podzim. Za Spartu se v lize ještě netrefil, i když šancí měl spousty. V přípravném utkání v Teplicích dal za reprezentaci dva góly a zřejmě to bude právě on, kdo nahradí v Mnichově v útoku distancovaného Milana Baroše.

Článek

„To fakt nevím, trenér ještě nic neříkal. Kromě Honzy Kollera jsme tu tři útočníci. Martin Fenin, Standa Vlček i já máme stejné šance,“ odmítal Kulič, že by měl jisté místo v základu.

„Do šancí se dostávám i ve Spartě, ale neproměňuji je. To je můj typický podzim, nedávám víc jak tři góly. Faktem je, že v reprezentaci je víc technických hráčů, takže kvalitních přihrávek je hodně,“ hledal vysvětlení pro lepší střeleckou bilanci v reprezentaci Kulič s tím, že by ji rád co nejdříve přenesl i do Sparty. „Góly moc potřebujeme a já jsem tu od toho, abych je dával. Jinak dostanu v novinách pořádně do těla,“ zdůraznil.

Místo procházky raději karty 

Někteří kritici vidí příčiny Kuličovy vychýlené mušky i v jeho tělesné hmotnosti... „Už jsem si to také přečetl. To je nesmysl. Mám pořád stejnou váhu. Ten dojem vzniká asi kvůli novým dresům Sparty. Jsou tmavé a dělají mě širším. Pár známých mi také řeklo, že když mě vidí v dresu v televizi, mají dojem, že jsem přibral,“ odmítl nadměrné kilogramy Marek Kulič.

Sparťanský útočník byl také znám jako kuřák... „To je minulost. Poslední cigaretu jsem típnul loni v listopadu. Přibral jsem tehdy asi jedno kilo, ale to jsem rychle shodil. Už je mi přes třicet, takže si musím hlídat váhu a dávám si pozor, co jím. Na sladkosti nejsem a ani večer nemám problém, když jdu doma kolem ledničky. Spíš si vezmu jablko,“ pravil útočník.

Hecování od slávistů prý bylo na srazu v normě a už odeznělo. „To patří k fotbalu,“ usmíval se Kulič a k soustředění v Alpách řekl: „V Seefeldu je hezky, ale já nejsem na procházky. Spíš si sednu ke kartám. S kým? To neřeknu, nemám k tomu povolení od spoluhráčů.“

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články