Hlavní obsah

Čeští fotbalisté obléknou doma proti Slovákům nové venkovní dresy

PRAHA

Několik českých reprezentantů v čele s trenérem národního týmu Karlem Brücknerem se sešlo ve čtvrtek v sídle firmy Puma, aby před sobotním kvalifikačním duelem proti Slovensku prezentovali nové dresy reprezentace pro zápasy venku. „Jsme spokojeni s takto kvalitními dresy a chystáme se to předvést i v sobotu,“ řekl dobře naladěný Brückner.

Článek

Český dres pro zápasy venku bude v bílé barvě a má řadu technologických inovací: lehký materiál, který odsává pot, a vložené díly ze síťoviny pro optimální prodyšnost a udržování stabilní tělesné teploty. „Musím říct, že jsou ty dresy krásné, a doufám, že nám přinesou jen vítězství,“ věří v magickou sílu nových dresů český obránce Radoslav Kováč.

Ač se v sobotu na Letné proti Slovensku bude jednat o domácí zápas, čeští reprezentanti na sebe navléknou právě tuto novou sadu dresů, stejně jako v nich budou hrát při posledním utkání kvalifikace na Kypru. „Dres je to pěkný, hlavně aby přinesl výhru,“ těší se na start v novém dresu Rosický.

Obránce reprezentace David Rozehnal, hájící klubové barvy anglického Newcastlu United, kapitána české reprezentace doplnil slovy: “Já mám rád bílou, tak jsem z nich nadšený, hlavně ať nám přinesou štěstí na mistrovství Evropy v Rakousku a ve Švýcarsku,“ dodal.

„Doufáme, že nové dresy napomohou k dalším fantastickým výkonům naší fotbalové reprezentace.Věříme, že díky neustálým technologickým inovacím výroby našich produktů a novým materiálům přineseme hráčům tu nejvyšší možnou kvalitu a především dobrý pocit při hře,“ dodal na závěr generální ředitel společnosti Puma Miroslav Ryba.

Reklama

Související témata: