Hlavní obsah

Brückner obhlížel v Interlakenu hotel pro Euro

LUZERN

Zatímco předseda ČMFS Pavel Mokrý a generální sekretář Rudolf Řepka trávili odpoledne na jednání v Luzernu, kouč reprezentace Karel Brückner a vedoucí mužstva Jaroslav Dudl se byli podívat v nedalekém Interlakenu. V hotelu Lindner kousek za městem by česká výprava bydlela v případě, že by ji los zařadil do jedné ze dvou skupin, které se hrají ve Švýcarsku. Rakouskou variantou je hotel Dorint v Seefeldu.

Článek

„Jedná byla velice dlouhá. Organizátoři nás detailně seznamovali s dalším postupem při distribuci vstupenek, s bezpečnostními opatřeními, dopravou, termíny uzávěrek akreditací a dalších záležitostí, které je třeba dodržet z naší strany. Ke všemu jsou bohaté a detailně rozpracované podklady, které musíme doma uvést v život,“ řekl předseda ČMFS Pavel Mokrý.

Podvečerní části se zúčastnil prezident UEFA Michel Platini. „Měli bychom buď v závěru druhé části jednání nebo pak na slavnostním banketu najít čas, aby nám potvrdil termín svojí návštěvy v Praze. Večer by se měla celá naše sedmičlenná skupina sejít v Luzernu. V neděli nás čeká losování, od něhož se pochopitelně odvinou další konkrétní jednání,“ dodal Mokrý.

Reklama

Související témata: