Hlavní obsah

Kováč: Na svatbu zatím není čas

LARNAKA

Stoper moskevského Spartaku Radoslav Kováč a modelka Klára Medková jsou nazýváni českými Beckhamovými. Jejich odvážnější fotografie ve spodním prádle se objevily v několika časopisech. "Udělali jsme to pro mého kamaráda a jeho firmu. Nic víc. Dostalo se to sice ven, ale to nám nevadí," řekl s úsměvem Kováč pro Právo.

Článek

"Nebylo na tom nic špatného,“ směje se v hotelové hale na Kypru Radoslav Kováč. V národním mužstvu patří k vyhlášeným elegánům. Dívky obdivují jeho postavu i tetování, které nijak neskrývá. „Prostě se mi to líbí, ale nikde ho nevystavuji,“ dodává fotbalista.

V prvních týdnech nového roku domácí bulvár psal hlavně o jeho soukromí. Prý se mají se známou modelkou brát 1. března 2008 na zámku Štiřín. „To je totální nesmysl. Se Spartakem v té době hrajeme a s Klárou nejsme ani zasnoubení. Svatbu jsme zatím vůbec neplánovali, protože není čas,“ odmítá spekulace. Vzápětí ale vezme naději svým obdivovatelkám... „Kdepak, vůbec to neznamená, že by měly šanci. S Klárkou si ten čas jednou uděláme. Jen to nebude v tom březnu.“

K přestupu bylo blizoučko

Když se řeč vrátí k fotbalu, přizná: „Naposledy jsem hrál velký zápas právě tady na Kypru za reprezentaci v kvalifikaci. To bylo v listopadu. Zranění mi předčasně ukončilo sezónu. I když v Rusku liga skončila, hráli jsme ještě Pohár UEFA. Dával jsem si dohromady zraněný sval, ale do přípravy v půlce ledna už jsem šel naplno. Odehráli jsme několik kvalitních přípravných zápasů, takže jsem v pohodě i v rámci možností rozehraný,“ říká spokojeně.

V zimě se hodně hovořilo také o jeho odchodu z Moskvy. „Zájem měla Sevilla, Fiorentina a hlavně milánský Inter. K tomu všechno směřovalo a k přestupu bylo blizoučko. Jenže Spartak si za mne řekl devět miliónů eur a to bylo moc. Kdo by dal takové peníze za devětadvacetiletého obránce,“ říká s lehkou nadsázkou a jedním dechem dodá: „Ale došlo k dohodě, že v létě by se ten přestup mohl za trochu jiných podmínek realizovat. To je ještě daleko. Musím být fit a zahrát na mistrovství Evropy. V Moskvě jsem spokojený, ale Inter Milán, to je přeci jenom jiná fotbalová káva...“

Reklama