Hlavní obsah

Svaz získal víc vstupenek na EURO

Vedení ČMFS se podařilo vybojovat na UEFA navíc 700 vstupenek na zápasy skupiny s Portugalci a Turky v Ženevě. „Máme jich 6200 na utkání. Chceme ještě další,“ řekl předseda ČMFS Pavel Mokrý. UEFA schválila vybavení české reprezentace pro ME.

Článek

Ceny ubytování pro EURO ve vybraných hotelích, včetně Dorintu v Seefeldu, kde bude bydlet při ME český tým, vzrostly. Informace, že nárůst je o 160 procent, však nebyla přesná. „O vyšších cenách víme půl roku a počítali jsme s nimi. Šlo o vyšší ceny za zvláštní služby v hotelu, jako je jídlo, praní, pronájem různých prostor a podobné. S vedením hotelu jsme se dohodli na oboustranně přijatelných podmínkách. Smlouvy budeme mít celkem tři. Jednu s UEFA na ubytování, další s hotelem Dorint na extra služby a třetí na nadstandardní vybavení zázemí pro trénink,“ vysvětlil Právu manažer reprezentace a místopředseda svazu Vlastimil Košťál, který jednal ve středu v Seefeldu s vedením hotelu Dorint.

ČMFS bude jednat o spolupořádání MS „20“ se Slovenskem a Rakouskem. FIFA přijala kandidaturu Česka na MS v roce 2011. „Tři skupiny po čtyřech týmech by byly u nás a tři u partnera. Chceme pořádat i mistrovství světa ve futsalu 2012,“ uvedl Mokrý. Čestný sekretář ČMFS Rudolf Baťa je kandidátem na nejvyšší vyznamenání FIFA „Orden of Merid“ Prezident UEFA Michel Platini navštíví Česko v červenci v rámci ME „19.“

Listina rozhodčích čítá 24 hlavních a 38 asistentů pro 1. a 2. ligu. Hlavními jsou: Adam, Adámek, Aredeleánu Bílek, Damková, Drábek, Franěk, Hájek, K. Hrubeš, R. Hrubeš, Jech, Jílek, Kocián, Kovařík, Koucourek, Královec, Makovička, Matějek, Mikel, Moláček, Moudrý, Paták a Příhoda. Skončil Jára, vyřazen byl Racek, nováčky jsou Ardeleánu a R. Hrubeš.

Reklama

Související témata: