Hlavní obsah

Jarolím Brücknera nenahradí, chce dodržet smlouvu ve Slavii

PRAHA

Trenér fotbalové Slavie Praha Karel Jarolím se s největší pravděpodobností koučem české reprezentace nestane. V dubnu loňského roku prodloužil kontrakt ve Slavii o tři roky a hodlá jej dodržet. Uvedly to oficiální stránky klubu.

Článek

Jarolím se objevil mezi kandidáty na post trenéra národního týmu, který se chystá po červnovém evropském šampionátu opustit Karel Brückner. Manažer reprezentace Vlastimil Košťál již se slávistickým koučem na toto témě jednal. Spolu s Jarolímem jsou v hledáčku Vítězslav Lavička, Petr Rada a Ivan Hašek.

"Nabídka vést reprezentaci musí potěšit každého trenéra, protože je oceněním jeho práce. Pro mne je ale prioritou Slavia, ve které mám uzavřenou dlouholetou smlouvu. Své závazky jsem připraven dodržet a možnost trénovat reprezentační výběr v době svého kontraktu v klubu vylučuji," uvedl trenér Jarolím. "Další spekulace o mé osobě jsou v této souvislosti zbytečné," vyloučil váhání kouč.

Jarolím vede Slavii při svém druhém angažmá v roli hlavního kouče od roku 2005 a loni ji dovedl k premiérové účasti v základní skupině Ligy mistrů. Nyní s týmem bojuje o ligový titul.

Reklama