Hlavní obsah

Fanoušci si mohou objednávat vstupenky na zápas ve Wembley

PRAHA

Vstupenky na první zápas fotbalové reprezentace v nové sezóně proti Anglii, který bude premiérou pro nástupce trenéra Karla Brücknera, si mohou zájemci objednávat do 10. července. Cena lístku je 1600 korun. Atraktivní utkání se bude hrát 20. srpna na stadiónu ve Wembley.

Článek

O zápas je mezi českými fanoušky obrovský zájem. Možnost vidět národní tým v chrámu fotbalu, jak se Wembley přezdívá, láká řadu příznivců. Žádosti o vstupenky začaly chodit na fotbalový svaz od chvíle, kdy byly během jara informace o chystaném duelu zveřejněny.

Pro obě mužstva bude zápas hodně důležitý, přestože půjde jen o přípravu. Utkání bude generálkou před startem kvalifikace mistrovství světa, do níž povedou týmy noví trenéři. Ital Fabio Capello má za sebou již čtyři zápasy na anglické lavičce, ale až duel s českými fotbalisty by měl ukázat, jak se mu povedlo tým přebudovat.

Kdo povede český celek, bude známo až 17. července, kdy má být jmenován nástupce Karla Brücknera, který u mužstva skončil po vyřazení na mistrovství Evropy. Angličané na šampionátu nehráli.

Vstupenky na zápas ve Wembley lze objednávat na e-mailové adrese bednarova@fotbal.cz.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články