Hlavní obsah

Hapal by nabídku pomáhat Radovi u reprezentace rád přijal

MLADÁ BOLESLAV

Mladoboleslavský trenér Pavel Hapal je jedním z adeptů na post asistenta národního týmu. S koučem reprezentace Petrem Radou se už i sešel a ohledně této možnosti se bavili. „Já bych tu nabídku rád přijal, byla by to pro mě velká trenérská výzva,“ řekl ve středu Hapal na předsezónní tiskové konferenci Mladé Boleslavi.

Článek

Trenér reprezentace Petr Rada hledá asistenta národního týmu. Pavel Hapal je podle všeho jedním z možných kandidátů. „S Petrem Radou jsem se sešel, něco jsme si o této možnosti řekli. Uvidíme, jakým směrem se to vyvine,“ nechal se slyšet Hapal, který by se nad nabídkou nerozmýšlel. „Rád bych to přijal. Byla by to pro mě velká trenérská výzva,“ doplnil.

„V Mladé Boleslavi mám kvalitně složený realizační tým. Jako asistenta mám Karla Stannera, který mužstvo vedl přede mnou, takže by to neměl být problém,“ řekl Hapal v návaznosti na časovou náročnost trenérského postu.

Zájmem o Hapala přivítali i v Boleslavi. „Jsme rádi, že je o našeho trenéra zájem u národního celku,“ řekl generální ředitel klubu Jaromír Šeterle.

Reklama