Hlavní obsah

Rosický musel být hospitalizován v londýnské nemocnici

LONDÝN/PRAHA

Nekončící peripetie kolem zdravotního stavu kapitána české fotbalové reprezentace pokračují. V pátek musel být Tomáš Rosický hospitalizován v jedné z londýnských nemocnic poté, co začal zvracet a sužovaly ho velké bolesti hlavy. S informací přišel server goal.com a některé anglické noviny.

Článek

Zdlouhavá léčba kapitána české fotbalové reprezentace se dál komplikuje. Po lednovém zranění a květnové operaci podkolenní šlachy se začal pozvolna chystat jeho návrat na hřiště, neboť Tomáš Rosický se pozvolna pouštěl do tréninku.

„Do Vánoc by měl zase začít hrát,“ tvrdil trenér Arsenalu Arsene Wenger. „Dopřejeme mu maximální čas k tomu, aby se dal do pořádku a příští rok nám v kvalifikaci o postup na mistrovství světa pomohl,“ nechal se slyšet kouč českého národního týmu Petr Rada.

Oba trenéry proto zaskočila zpráva, že Tomáš Rosický musel být hospitalizován v jedné z londýnských nemocnic.  S informací přišel server goal.com a některé anglické noviny.

Podle listu The Sun musel být v pátek odvezen do nemocnice poté, co si stěžoval na silné bolesti hlavy a začal zvracet. List dokonce dává současné Rosického zdravotní problémy do souvislosti s květnovou operací a vyživovacími injekcemi, jež dostává. Odvolává se přitom na zdroj z blízkého Rosického okolí a tvrdí, že zdravotní stav kapitána české reprezentace byl natolik znepokojivý, že ho řešila jen hospitalizace v nemocnici.

V nemocnici by se měl Rosický podrobit speciálnímu vyšetření, jež by mělo odhalit příčiny přetrvávajících zdravotních problémů, které se vlečou de facto od začátku roku.

Oficiální klubové stránky Arsenalu se o Rosického zdravotních problémech nezmiňují, hráčovy stránky rovněž ne.

Reklama

Související témata: